Archief

VERHUURD - Badweg Formerum 20, Terschelling

Deze bunker uit de 2e WO is onderdeel van de Marjotstellung. Dit bunkercomplex bij Formerum aan zee hoort bij de Atlantic Wall, en is in de loop der jaren deels in gebruik geraakt als tiny recreatiewoningen. Zo ook deze bunker, welke volledig gemoderniseerd zal worden.

Deze locatie is inmiddels opgeleverd en in verhuur genomen. Gereed december 2020


VERKOCHT - Thomsonlaan 92, Haarlem

In de gezellige Leidsevaartbuurt ligt deze ruime gezinswoning. Door het toevoegen van een extra verdieping, het uitbouwen van de eerste verdieping en het uitvoeren van een totale renovatie wordt een ruime woning van maar liefst 185 m2 (!) gerealiseerd. De tuin ligt op het zuidoosten met stenen tuinhuis en heeft vrij uitzicht (geen achterburen). 

Deze locatie is inmiddels opgeleverd en verkocht. Overdracht januari 2021.


VERKOCHT - Burgermeester Boreelstraat 12, Haarlem

Het Garenkokerskwartier, op loopafstand van het centrum van Haarlem, is waar deze gezinswoning te vinden is. Door het uitbouwen van de tweede verdieping en het plaatsen van een dakkapel, wordt een woning van 148 m2 gerealiseerd. Volledig gemoderniseerd en opgeleverd met een mooie open haard en een strakke keuken. De tuin ligt op het westen.

Deze locatie is inmiddels opgeleverd en verkocht. Overdracht december 2020.


VERHUURD - Oosterlaan 8, Heemstede

Om de hoek van de winkelstraat in Heemstede, de Binnenweg, ligt deze ruime woning. Hier zullen, na het realiseren van een dakopbouw,  3 appartementen worden gerealiseerd van elk 70-80 m2 groot. Elke appartement zal twee slaapkamers bevatten en een tuin dan wel terras op het zuiden.

Opgeleverd Q4 2020. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.


VERKOCHT - Tetterodestraat 88, Haarlem

In de populaire Kleverparkbuurt ligt deze ruime gezinswoning. Door het toevoegen van een extra verdieping, het uitbouwen van een serre en het uitvoeren van een totale renovatie wordt een ruime woning van 172 m2 gerealiseerd. De tuin op het zuiden met stenen tuinhuis maakt het plaatje compleet.

Deze locatie is inmiddels opgeleverd en verkocht. Overdracht september 2020.VERKOCHT - Tetterodestraat 104, Haarlem

Een extra ruim gezinshuis van 182 m2 midden in de populaire Kleverparkbuurt. Soms is een huis helemaal compleet: de ruime tuin op het zuiden, een badkamer op elke slaapverdieping, een apart toilet op elke verdieping, en zowel binnen als buiten hoogwaardig afgewerkt en volledig ge├»soleerd. Wat wil je nog meer? 

Deze locatie is inmiddels opgeleverd en verkocht. Overdracht september 2020.


VERKOCHT - Wagenweg 23, Haarlem

Deze ruime stadsvilla is gesplitst in en verbouwd tot 4 ruime appartementen. Met ieder 2 slaapkamers en een eigen tuin dan wel balkon op het zuiden, zijn dit prachtige stadsappartementen geworden. Op loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem.

Deze locatie is inmiddels opgeleverd en verkocht. Overdracht Q4 2021.


VERKOCHT - Zijlweg 121, Haarlem

Deze statige bedrijfswoning in het centrum van Haarlem is getransformeerd naar 4 luxe appartementen. Elk met 2 slaapkamers en een tuin of terras. De appartementen zijn bouwkundig en kadastraal gesplitst en inmiddels verkocht.

Overdracht Q1 2023.