Kwaliteit en ruimte

OVER ONS


De hoogste kwaliteit

MXL Vastgoed staat voor kwaliteit in planvorming, uitvoering en gebruik van materialen. Wij geloven in duurzame oplossingen en investeren daarom bewust in hoog kwalitatieve materialen en een goede afwerking.

Sterk team

Wij geloven dat het beste resultaat wordt bereikt door samenwerking met experts, in plaats van alle expertise zelf in huis te halen. Zo houden we onze kostenbasis beperkt zonder compromissen in kwaliteit. Onze partners zijn makelaars, constructeurs en technisch tekenaars en bouwbedrijven.

Optimaal ontwerp

Een zorgvuldige inpassing in de omgeving is de basis voor een goede (gebieds)ontwikkeling. Binnen het ontwerp maximaliseren we leefruimten en werken we met hoogwaardige materialen. We brengen alles terug tot de essentie: less is more.

Betrouwbare partner

Afspraken nakomen is de basis van ons ondernemerschap. We doen wat we beloven. Punt.

Erwin Miedema

Directeur

"Het (her)ontwikkelen van vastgoed is altijd mijn passie geweest, ook als directeur van Domus Magnus"

Voordat ik MXL Vastgoed startte ben ik als ondernemer in de ouderenzorg actief geweest. Ik ben oprichter van Domus Magnus, een organisatie die luxe woonzorgvoorzieningen voor ouderen realiseert en exploiteert, en daarmee een hoogwaardig alternatief biedt voor de reguliere verpleeghuiszorg. In 2016 werd ik winnaar van de Haarlemse ondernemersprijs. Inmiddels heeft Domus Magnus 17 locaties in Nederland.